dinsdag 26 augustus 2008

De Berenroute: revisited...

Zondagochtend waren Andy, Dirk, David en ik van de partij. Van Eddy hadden we een vermoeden dat hij niet ging komen opdagen, gezien hij wat ziekjes bleek te zijn. Toch nog even gewacht tot 8u35 en dan maar vertrokken met z'n vieren.

Dit keer stond weer de Berenroute op het programma. Hebben we reeds een paar keer gedaan, maar het blijft een geestig ritje om te rijden. Vooral het bochtenwerk wordt hier sterk op de proef gesteld! Bochtje naar links... optrekken, bochtje naar rechts... weer optrekken. En zo blijft dat maar doorgaan met hier en daar nog wat vals plat erbij om het compleet te maken.

De snelheid liep al van bij de start al snel boven de 35km/u en met pieken tot 40km/u! Dit bleven we volhouden tot op het einde. Eens de route erop zat, stelde David nog voor om een aperitiefje te drinken bij hem. En ja hoor, onze Leffe heeft gesmaakt! Waarvoor dank!

David en Eddy rijden woensdag niet. Andy en ik wel. Wie nog zin heeft om mee te rijden, kom af naar onze startplaats of laat iets weten op de site. Thx!

Tot morgen! grtz Jeroen

2 opmerkingen:

  1. Hallo , Rij woensdag nie mee.Beetje rustig aan doen om fit tweedaagse te kunnen doen in de Ardennen. Gr Dirk ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ok, geen probleem. Rust maar goed uit, dat ge die klimmetjes in de ardennen naar boven kunt vliegen. En amuseer je daar!
    Tot de volgende hé!
    grtz

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.