maandag 25 april 2011

Zon 24-04-2011 : een rustig paasritje

Op Pasen hadden we een kortere rit voorzien, zodat we op tijd terug waren om de paaseieren op te eten die we 's morgens in onze tuin gevonden hadden.
Rond 8u30 verzamelden we met 11man:  Steven, Dirk, Eric, Pascal, David, Michael, Gunther, Dieter, Dominique, Frederik en zijn vader Luc. Een mooi groepje dus.

Klik op het kaartje voor een grotere weergave, en meer mogelijkheden
We vertrokken langs de Leie richting Deinze, maar al vlug waren we van de Leie af en reden we richting Zeveren.  Verder ging het langs Meigem, eigenlijk bijna altijd rechtdoor tot in Nevele, om daar dan uiteindelijk van de Leie weg te rijden.  Even de E40 over via een brug met kleine kasseitjes, om even later weer de E40 over te rijden, terug over een brug met kasseitjes, gevolgd door een korte strook kassei.

Het parkoers liep verder langs Lotenhulle, Poesele tot in Kanegem waar we de bekende kasseistrook voor onze wielen geschoven kregen.  Gelukkig ligt er naast deze strook een geasfalteerd strookje.  Bij geluk ligt ongeluk nooit veraf, een platte band voor Dominique zorgde voor een kort oponthoud.  Na de kasseistrook nog bijna een bezoekje gebracht aan de Poelberg, deze keer reden we er niet over. 

Eens de Poelberg voorbij, waren we al vlug in Oeselgem en omdat we nog niet genoeg kilometers hadden stak de parcoursbouwer nog een extra lus in het parcours langs St. Eloois Vijve.  Even dag zeggen bij onze sponsor Electra Contractors om zo terug in Zulte te komen, waar elk zijn eigen weg ging naar huis.

David

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.