maandag 1 november 2010

Wie is wie fiche bijwerken ! Marieke is daar...


Negen maanden lang ... en eindelijk was het zover. Zo goed ben ik nu ook weer niet in dit soort berichten.

Een muziekske vinden op Marieke is niet gemakkelijk.




Maar één heb ik toch gevonden hoor, en dan nog wel van monsieur Jacques Brel, die zichzelf een Franstalige Vlaming beschouwde.




Hij zong meestal in het Frans, maar hij nam ook enkele Nederlandse versies van zijn chansons op.

"Marieke" dateert van 1961.




MAAR

ten huize van Wibrich en Maarten is op 12 oktober hun eigen Marieke geland. (Precies alsof de ooievaar er voor iets tussen zat)

Zonder twijfel hebben Wibrich, Maarten en de broertjes Lars en Stan lange tijd aan het uitkijken geweest naar de komst van Marieke. Hun Marieke !

Het wachten is voorbij en het genieten van de nieuwe spruit is al volop bezig. Zonder enige twijfel zullen die twee fiere broers over de wieg heen -misschien zelfs meer dan- toezien op hun kersverse zusje.

Onze Maarten heeft samen met zijn Wibrich zijn gezinnetje completer gemaakt, en daarvoor wil Merijenniezere met alle mogelijke middelen de fiere mama en papa van harte feliciteren met de deze fantastische aanwinst in hun leven.

Alle superlatieven van de wereld zijn onvoldoende om jullie, Maarten, Wibrich, Stan en Lars te zeggen, te schrijven, te roepen, te .... hoe fijn we dit voor jullie vinden.

Van harte !

5 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.