donderdag 4 februari 2010

Zat 10-4-2010: Rit van de Gouverneur

De rit van de gouverneur is een organisatie van de Zultse collega wielerclub "De Leierenners", waar Merijenniezere toch een bepaalde relatie mee voert, gestoeld op veel wederzijds respect.

Het is een prachtorganisatie die onze collega's neerzetten !  Laat daar vooral geen twijfel over bestaan.  Ben je aan het twijfelen, doe dat niet langer en kom afzakken naar Zulte en start van aan de sporthal aldaar voor een zeer mooie tocht doorheen de Vlaamse Ardennen.

Ook hier rijdt Merijenniezere traditie getrouw mee.  De ervaringen van 2008 en deze van 2009 zijn hier uiteraard te lezen en kunnen je een idee geven van wat deze fantastische tocht voorstelt.  De tocht 2009 was trouwens anders dan deze van 2008, hetgeen aantoont dat de parcoursbouwers niet zonder inspiratie zijn.

Lees het zeker en zorg dat je dit jaar ook eens proeft van deze schitterende tocht en organisatie.  De Leierenners, onze provinciegouverneur en het goede doel dat door deze organisatie een steuntje krijgt zullen je dankbaar zijn.

Meer info vind je natuurlijk ook op www.ritvandegouverneur.be.

Praktische info:
Merijenniezere stelt twee formules voor:
  • enerzijds het startuur van 7u30  voor de grootste afstand van deze organisatie, en
  • anderzijds het startuur van 8u30 voor de 100 km van deze tocht.
Zo is het ook weergegeven in de Merijenniezere kalender.

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.