donderdag 4 februari 2010

Zon 12-9-2010: Innergetic Pijl - Tielt

In september loopt het wielertoeristen-seizoen al jammer genoeg weer stilaan op zijn einde, maar met de Innergetic Pijl kondigen zich nog twee zeer mooie ritten aan.  De Innergetic Pijl is de eerste, de weer erop trekken we dan naar de Safety Jogger.

De Innergetic Pijl is bijzonder omdat hij een mooi parcours voor de wielen legt maar tegelijk ook de gelegenheid biedt om met enkele profs van de Quick Step Innergetic ploeg mee te fietsen.  Daarbij worden met motards alle kruispunten afgezet, zodat je in die groep nooit hoeft te stoppen, of het is aan de bevoorrading.

Moet je die groep van profs laten rijden (wat zeker menigeen overkomt) dan ben je natuurlijk ook die motard-begeleiding kwijt en moet je natuurlijk weer voor je eigen veilige doortocht in het verkeer zorgen.

Gelijk hoe, de Innergetic Pijl is een zeer mooie organisatie.  Merijenniezere neemt er nu al enkele jaren aan deel, en we zullen er in 2010 opnieuw bij zijn !  U ook ?

Meer info op de site van de organisatie (bij het publiceren van dit artikel op Merijenniezere bood de site van de organisatie nog geen gegevens over de editie 2010, maar dat komt wel in orde)

Ook van deze tocht vind je op Merijenniezere reeds een paar verslagen, die je impressies bieden.  Zoeknekee is de boodschap hé ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.