donderdag 18 juni 2009

Woe 17-06-2009: Naar Kanegem en Tielt .

Vandaag was in vele opzichten interessant. Er was mooier weer dan de voorbije dagen, we waren met iets meer rijders dan de vorige woensdag, ... maar we kregen ook het gezelschap mee van een dame.

Patricia, uit De Pinte, had ons gevonden via het forum van WT.be en ze wilde eens proberen mee te rijden met ons. In haar sport is wielrennen een onderdeel waar ze van zichzelf vindt dat als ze er met Merijenniezere nog gerichter zal kunnen op trainen. Soit, bref, ... zij was op tijd aan onze afspraakplaats aan de Kromme brug. Na een korte kennismaking waren we vertrokken naar Grammenebrug te Machelen.

Daar moesten we echt niet lang wachten of onze Mexicaan kwam af. Dag Pascal. Dirk was er ook en ... ook Thomas (was me dat lang geleden) wat in Saunier Duval uitrusting van de partij. Met -ik had bijna geschreven, 5 man sterk- vier man en een dame sterk waren we vertrokken.


Klik op het kaartje voor een weergaven met meer mogelijkheden.

We zouden richting Grammene rijden en verder wel zien hoe we het zouden aanpakken.
Afgaande op onze wegenkaart, kan je zien dat we in Vinkt, kanegem, ....

Verder ging het naar Tielt, om er, eens de grote baan te hebben doorkuist, de Poelberg te beklimmen. Gewooonweg schiterrende hé, die puist in het Tieltse. Daarna op naar Dentergem. Allemaal geen al te groot navigatie probleem met GPS Dirk en GPS Dirk in aanslag.



Ondertussen hebben we enkele foto's genomen, en de geheimgehouden passage van Patricia naar de knoppen geholpen. Fini, die in cognitio.
Eens in Gottem aangekomen zochten we weer de oevers van de Leie op, om zo gezamelijk onze Dirk naar huis gebleiden.

Onze eerste fietsontmoeting met Patricia was naar mijn gevoel een schot in de roos.
Kom maar vaak mee ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.