dinsdag 3 september 2013

Zon 01 september : sponsortocht als rit , nadien ledenvergadering en finaal jaarlijks etentje !

Vandaag prima weersomstandigheden voor alles wat op ons programma stond.
Eerst uiteraard verzamelen om 8uur aan Machelen brug om te fietsen, wat onze hoofdbedoeling blijft uiteraard…

Andy was ter plaatse gekomen met de auto om van sommigen een rugzakje in ontvangst te nemen met daarin douchegerief en verse kledij, om na het fietsen, bij aankomst in de tuinwijk te Machelen, zich te kunnen verfrissen.

Dank aan Andy voor de ganse organisatie van deze dag !

De rit zelf was een eerbetoon aan onze sponsors, dankzij dewelke wij onze werking kunnen onderhouden en vooral financieren…

Aldus soms een wat kronkelend traject. De staken eerst de Gentse baan over, waar verzekeringen Johan Desmet gelegen is. Dan ging het via binnenwegen over Zulte naar Waregem, waar onze tweede internetsponsor is gevestigd. Daarna richting Sint Eloois Vijve, om efkes de Gentse baan te verkennen en zo via Electra Contractors te passeren.

De brug over de Leie overbruggen en zo richting Wakken en verder richting Meulebeke, waar opnieuw twee van ons sponsorleger te vinden is : eerst passeren via de thuis van Gunther , namelijk pollier en printbeton D.M.G. Daarna wat verder doorheen Marialoop om zo bij Asfaltwerken / Parkings Verhoye te komen.

We staken dan terug over richting de streek van Deinze, langsheen en over de Poelberg, die nooit mag ontbreken in het traject van een sponsortocht.
Ook de grote baan richting Dentergem zit er traditioneel in. Hier werd terug snelheid gemaakt, met vooral speedy power Steve die indruk maakte en iedereen eigenlijk met de vloer gelijkt maakte…

Op die manier dus geleidelijk aan richting Deinze om daar nog Bike Corner te passeren en op het einde van de rit, net voor het indraaien van de tuinwijk ook nog een passage te doen bij garage Dhont G.J.L.

Na het fietsen arrivée in de Tuinwijk te Machelen, waar we via de gemeente Zulte beroep konden doen op het zaaltje bij het voetbalplein. Door een misverstand met de badges stonden de voetbalploegen die er vroeger die morgen moesten spelen nog aan een gesloten deur. We werkten goed samen en zo werden de kleedkamers en douches verdeeld. Zij hielden hun recupdrankjes buiten en wij binnen.

Na een verkwikkende douche onder stromend water (vooral dankzij de zwaartekracht, minder door de douchekoppen zelf…) hielden we onze ledenvergadering, waar je op intranet heel binnenkort een weerslag zal van kunnen terugvinden.

Daarna een aperitief gevolgd door de sportmaaltijd stoofvlees met frietjes. Maar ze smaakten hoor!! En daarna dan een ijsje van de ijskar die op aanvraag van Merijenniezere was langsgekomen.

Kortom, een gevulde maar groepsbindende dag was het !



Dank aan alle aanwezigen.





Volgende zondag 8 september rijden we met Merijenniezere – A bloc VZW de Innergetic Pijl te Tielt. Bedoeling is om tegen 9h te vertrekken, samen met de profs. Wie meerijdt, geef het aan met de knopjes op de site!





Michael

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.