donderdag 26 september 2013

spinningsmarathon cyclo4cancer : Merijenniezere doet een extra duit in het zakje dankzij 1 van zijn sponsors...

Als u het nog niet zou weten : op zaterdag 16 november is er de spinningsmarathon georganiseerd door cyclo4cancer in het jeugdcentrum in Waregem (bike-fun). Alle informatie vind je hierover op www.cyclo4cancer.be

 

Zoals al een tijdje aangekondigd hier bovenaan op onze site zou Merijenniezere – A bloc VZW dit initiatief met grote trom willen in de verf zetten. Bij deze dan ook een warme oproep aan al onze leden om op die dag 1 of meerdere uurtjes te gaan spinnen. Per uur betaalt u 10euro aan cyclo4cancer, die dit integraal doorstort naar de Stichting tegen Kanker.

Dit is uiteraard een prima wintertraining, waarvoor u slechts luttele extra eurootjes betaalt dan dat je anders zou gaan spinnen. Dankzij de organisatie van cyclo4cancer kan je nu echter het ganse betaalde bedrag nuttig besteed zien worden door de Stichting tegen Kanker.

 

En er is meer… :  dankzij een extra sponsoring van één van onze sponsors zal Merijenniezere -  A bloc VZW hierbovenop een extra storting doen naar cyclo4cancer en aldus het goede doel !

 

Per uur dat een lid van mrnz gaat spinnen op 16 november storten wij nog eens 5euro extra bovenop de 10euro inschrijving.

 

We vragen hierbij wel dat deze leden in kledij van merijenniezere gaan spinnen, om ook onze groep kenbaar te maken.

 

Als je agenda dus nog niet volboekt is voor die dag : schrijf je vandaag nog in op www.cyclo4cancer.be !

 

 

 

Daarnaast doen we vanuit Merijenniezere – A bloc VZW nog een extra oproep aan onze leden : moest iedereen die afkomt van de leden nu proberen om nog 1 vriend / kennis / familielid warm te maken om ook te komen deelnemen, zorgen we er alleen maar voor dat dit initiatief een groter succes wordt. We vragen hierbij dan terug dat je die extra persoon een truitje van merijenniezere (je hebt er onwaarschijnlijk toch meerdere liggen in je kast!) laat aandoen.

 

 

 

Voila zie, je moest al aan het surfen zijn richting cyclo4cancer of aan het bellen naar iemand die je kent die allicht ook wel een uurtje komt spinnen !

 

 

 

 

Michael

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.