donderdag 12 september 2013

1000km voor Kom op tegen Kanker : oproep naar de leden !

Inline afbeelding 2

In het Hemelvaartweekend van 2014 (don 29mei tem zondag 1juni) organiseert Kom op tegen Kanker terug hun 1000km, waarmee ze op een sportieve manier geld inzamelen voor het kankeronderzoek.

Merijenniezere vzw wil hieraan positief meewerken en heeft via de steun van de gemeente Zulte kunnen bekomen dat er een ploeg zal afgevaardigd worden voor editie 2014. Dit gebeurt in samenwerking met de Zultse Leierenners VZW.

Een ploeg bestaat uit 8 deelnemers (afgesproken is 3 mrnz, 3 leierenners en 2 uit gemeentebestuur Zulte).

Over de 4 dagen wordt telkens vanuit startplaats Mechelen in de voormiddag een rit van 125km gereden (met keuze uit groep van 24 – 27 – 30 km per uur gemiddeld) naar een middagstopplaats (waar de fietser die gereden heeft een pastamaaltijd krijgt) , en in de namiddag een terugtraject (ander parcours) van opnieuw 125km naar Mechelen.

Iedereen van de 8 deelnemers mag 1 rit van 125km meerijden ; de overige 7 ritten kan hij supporteren voor zijn teamgenoot die dat stuk doet door bvb op tussenpunten te gaan kijken of naar het eindpunt te gaan. Hij kan ook gewoon naar huis gaan, maar dan mis je de sfeer errond.

Om als team te mogen deelnemen moet je een 'startgeld' van 5000euro inzamelen, via organisaties, verkopen, enzovoorts. Samen met de Leierenners en onder leiding van het sportbestuur van de gemeente Zulte zal hiertoe een werkgroep worden opgericht.

Aldus vanuit het bestuur van Merijenniezere een warme oproep naar zijn leden, tweeledig :

-wie heeft zin om lid te worden van het 8koppig team en aldus een rit te kunnen meerijden op deze 1000km ?

-wie heeft voldoende enthousiasme en bereidheid om mee te helpen in de werkgroep die de inzameling zal sturen ?

(idealiter willen wij de werkers voor de inzameling 'belonen' met een toegangsticket tot een rit)

 

Teneinde deze geïnteresseerden verder te informeren houdt het bestuur een bijeenkomst voor de bereidwillige leden op DINSDAG 24 september om 20.30 in bowling STRIKE. Kan je via reactie op dit bericht aangeven of je komt ?

 

Zie ook www.1000km.be

3 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.