zondag 22 september 2013

22-9-2013: Rit naar Waarschoot (met veel water)

Deze morgen omstreeks vijf voor acht aangekomen in Machelen en was daar alleen (snik), een minuut later was la machine daar of a.k.a Steve en iets later Vincent & Gunter.

Klokslag acht uur waren nog wat aan het praten tot een minuut of drie later nummer vijf toekwam... de Wim.  Nog een geluk voor hem dat we nog niet vertrokken waren maar op de site stond er : Machelen 08.20 vertrek zei hij ...... 

Dan maar vertrokken richting Deinze city langs de leie om via t'schave richting Lotenhulle te rijden. Verder naar Hansbeke en zo kwamen langs kanaal van Gent.  Daar hebben we nog een grote lus gemaakt van zo'n 20 km om zo in Vinderhoute te komen. 

De benen waren nie slecht maar den Steve had toch de betere van de dag en de minste was Gunther (dat zei hij toch) heb daar wel m'n bedenking bij .... O ja voor ik het vergeet Gunther was ook al plat gereden en bijna met z'n crossfiets in de mais beland maar we hebben daar geen foto's van.   Twee binnenbanden later en heel wat gesukkel waren we weer op weg.(mag wel gezegd worden dat we Eric gemist hebben) 

Dan via Drongen naar Baarle om daar dan de overzet te nemen , maar die mens had niet veel goestinge dus beetje moeten wachten tot hij kwam want hadden geen goesting voor over te zwemmen me' ons steekijzer op onze rug. (steekijzer= fiets) 

Dan onze route verder gezet richting Latem om via smalle kassei wegen langs de golf naar Deurle & Bachte M-L te rijden. Via Bachte zo naar deinze en ja terug langs het water naar Machelen de startplaats. Een maal daar was Wim al weg en zijn we daar nog een ander lid van Mrnz tegengekomen nl. den John, achter een praatje hebben Vincent Steve & ik nog samen tot Sint eloois vijve gereden en Gunther afgezet aan Zultebrug. Het was een leuk ritje met 30,8 gem. 

Merci en tot een van de volgende 


Tom.

1 opmerking:

  1. jammer dat ik er terug niet bij kon zijn ... de dag ervoor een toerke alleen gereden ; vandaag moest ik naar plopsa met de kids...

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.