zaterdag 9 juni 2007

10 06 2007 : Vaderdag en verkiezingen

Reeds van vorige week zaten we er al mee in. Wat er de volgende week op de kalender staat zal het ons zeer moeilijk maken om te kunnen fietsen, en dan nog in groep.

Vaderdag is zo'n semi-feestdag waarop de vaders al eens ge-eerd en/of gevierd worden. Onder ons zijn er van soorten: mannen die gevierd worden als vader, mannen die hun vader mogen gaan vieren en zelfs gasten die beide eren te beurt vallen.
Daarnaast is er ook nog de nationale kleurwedstrijd. Het doet aan onze kleuterjaren denken. Kleuren, maar binnen de lijntjes hé, jongens en meisjes. Eéntonig is wel dat we alles met een rood potlood moeten doen. Wat een kleurencombinaties die kleurwedstrijd zal opleveren in de volgende federale regering en hoe gemakkelijk of moeilijk die te maken zal zijn, zullen we uiteraard pas achteraf zien. Maar tegen die tijd kunnen we natuurlijk al weer ... fietsen.

Denkoefeningen zijn er nog geweest om op zaterdagnamiddag een fietstocht te maken, maar opnieuw tegenslag: het weer wilde niet mee. Veel buien, zeer grijs en onweerachtig weer zorgden ervoor dat ook dat idee bij een idee bleef.

Volgende week meer succes. Lets hope.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.