maandag 18 november 2013

Spinning op 1 december

Beste leden ,

 

Rondvraag vorige week omtrent de spinning leerde ons dat er 4 personen zich inschrijven voor de spinning op 1 december.

Eric en zijn vrouw , Eddy en ikzelf gaan op 1 december spinnen in bike fun te Waregem.

 

Afspraak ter plaatse om 9h45 stipt aub.

 

Dankzij de welwillende medewerking van bike fun hebben wij kunnen bekomen om toch langer dan één uur te kunnen spinnen : we mogen vanaf 9h45 op de spinningfietsen kruipen, om al een kwartiertje op te warmen en mogen ook na afloop van het uurtje les nog een halfuur verder uitbollen. Mogen hé, niet moeten.

Maar op die manier pikken we 1 uur intensievere les mee, en rijden we nog eens 15’ + 45’ opwarming en cooling down, om toch voldoende tijd op de fiets gezeten te hebben.

 

Zoals vorige week in mijn rondvraag aangekondigd (en zie ook bericht voorzitter intranet) moeten wij ergens een moment de knoop doorhakken om te reserveren. Bij deze zijn dus de 4 bovengenoemde leden ingeschreven en is voor hen een spinning fiets gereserveerd. Leden die op een later moment  ook nog mee willen komen (omwille van bvb slecht weer dat aangekondigd wordt) kunnen dit gerust , ook op de beurtenkaart van mrnz , maar dienen dit dan zelf aan te vragen door mail te sturen naar Rudy Raes (bike-fun@hotmail.com) of te bellen naar 0473/794007.

 

 

Michael  

 

 

1 opmerking:

  1. Ik denk voor diegene die willen best smsen, want de mail bekijken lijkt een probleem :-) Weet ik uit ervaring

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.