zondag 17 november 2013

Mededeling ivm Prikker

Het is duidelijk dat ik het te gemakkelijk maakte om de prikker te gebruiken.  Eens "bankiers" uit Zuid-Afrika ons vandaag al tot 2 maal toe goeiedag gezegd.  Een of andere phiser vond dat hij ons in naam van ING moest laten weten dat onze rekening (die we niet hebben) geblokkeerd is.

Feit : iets op onze prikker zetten is té gemakkelijk geworden.  Je kan er dan wel bij denken waarom Zuid-Afrikanen er iets op zetten en wij, leden, niet ...

Soit, ik moet hier iets rond doen.  Je kan voorlopig de knop nog steeds gebruiken, maar het komt niet meer automatisch op de site.  Ik heb de instelling zo ingesteld dat ik voorlopig een prikkerbericht moet goedkeuren.

Dit is voorlopig, tot wanneer ik een ander systeem heb uitgedacht.

2 opmerkingen:

  1. Sinds ik de instelling heb aangepast dat een prikkerbericht niet meer automatisch op de site komt, zijn er nog 6 phisers bezig geweest. Tevergeefs dit keer.

    We zijn overeengekomen in het bestuur dat we de stap zetten naar een ander systeem.

    Jullie, leden van MeRijenNieZere - A bloc vzw, worden binnenkort uitgenodigd als auteur op de site. De link achter de knop "Prikker (Schrijf)" maakt je dan een nieuw artikel hier rechtstreeks in de site (zonder mail of andere toestanden), bijna gelijk op allerlei sociale mediatoestanden. Je logt in op facebook, je logt in op twitter, op Google+, op linked-In ... awel, je zal ook kunnen inloggen op de MeRijenNieZere-site.

    Op intranet komt er een uitleg voor zover die nodig is.

    We nemen hetzelfde mailadres als dat wat je gebruikt voor het intranet, waardoor je dan niet meer extra moet inloggen om naar intranet te gaan (en vice versa).

    Leden zullen dus artikels op de site kunnen zetten, en leden zullen hun eigen artikels kunnen veranderen (en zelfs wissen).
    Iedere surfer kan erop reageren zoals dat ook tot nu toe het geval was.

    Dit systeem laat geen mailadres open dat door snodaards op het www kan misbruikt worden en het geeft jou de gelegenheid automatisch je bericht te signen met je naam (je zal zelfs een pasfotootje kunnen oploaden).

    Wat denk je ervan ?

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.