dinsdag 17 juli 2012

Zon 15/7/2011: glooiender naar Otegem toe

De productie in de fabriek zomer komt maar niet op gang. Na alweer een al te druilerige week bleven de voorspellingen steken op zeer wisselvallig weer met regen, tot hevige buien.

Het post-marmottetijd en in volle vakantieperiode kan je niet hopen op een recordopkomst. Maar ondanks deze omstandigheden was ik maar wat blij met de compagnie van Maarten die mooi aan Grammenebrug stond te wachten.

Met de gps in aanslag zouden we vandaag naar Otegem rijden, glooiiend dan nog, he Maarten.

Het weer viel uiteindelijk best wel mee, alleen rond het keeepunt in het traject regende het iets feller en werden we iets natter. Maar voor het overige bleef het maximaal bij motregen. Hoegenaamd niet koud. Eigenlijk, best wel aangenaam fietsen.

De rit zelf voerde ons weer langs wegen waarlangs we nog niet of niet veek kwamen.  Vlak voor Otegem.zelfs een stukje grindweg.

Maar al bij al een rit over golvend terrrin met redelijk veel bochtenwerk. Daarmee ook redelijk pittig, niet heel zwaar gekruid maar toch pittig genoeg om in de namiddag te voelen in de benen dat ze geduwd hadden.
Al waar we allemaal gereden hebben en waar we dus nu weer al die mooie gezichten zagen, vind je in het kaartje.

Op naar de volgende he. Tegen zijn er al weer meer fietsers present en is de zomerfabriek misschien toch opgestart geraakt.
Eddy.

2 opmerkingen:

  1. ja, jammer genoeg was ik er niet bij : ik was met frik, dieter en domi op 'fiets'weekend in ronse ; vrijdag reden we een pracht van een rit van 140km, met aankomst in ons vakantiewoningske in het muziekbos ; door het echt slechte weer bleven we dan de zondag wel binnen...

    volgende afspraak ben ik er hopelijks terug bij, inderdaad met knallend weer uit fabriek zomer...

    michael

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoewel de marmotte nog in de benen zat een nooi ritje om opnieuw te wennen aan de Vlaamse wegen

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.