zondag 9 november 2008

8/11/08: Walter godefroot VTT

Zaterdag stond de eerste editie van deze VTT op het programma. Samen met Andy zou ik starten. Jeroen had in de loop van de week afgehaakt...kleren gaan kopen voor...

Om 8u afgesproken bij Andy, dan naar Astene gereden, rond gereden en aangekomen op de startplaats. Ons ingeschreven en weg waren we. We zouden maar de 30km rijden, aangezien er nog een druk programma ons te wachten staat de komende dagen. Het werden er 38 zonder fout te rijden.

Na de start ging het via Nazereth over macadam..dam..dam richting Eke, zo over de brug naar Semmerzake waar we de eerste off-road strook voor ons wielen werd geschoven. Een mooi vlak stukje met hier en daar wat modder. Toen we de splitsing namen kwamen al direct aan de bevoorrading. Vlug wa eten en drinken genomen en were weg.

Het tweede deel was gelukkig wat meer in het veld. Mooie wegels kregen we voor de wielen. Een moeilijk technisch stukje aan de schelde deed ons beide wankelen maar we bleven recht en reden zo terug richting Astene.

Nog een Ename, tradities zijn er voor in ere te houden, en we waren terug weg naar huis.

We hadden 38km aan een gemiddeld van 20km per uur!

David

1 opmerking:

  1. David

    Jammer dat onze derde musketier met andere dingen aan zijn hoofd zat, dingen die nog veel belangrijker zijn dan te fietsen é Jeroen. Een juiste omschrijving van het parkoer door David.
    Alvast bedankt voor het verslag morefretter.

    spg Andy

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.