donderdag 27 november 2008

29-11-2008: Klaas VTT te Gavere

Vorige zaterdag nog eens een VTT-ke gedaan. Samen met Andy, Jeroen en Erik ben ik vertrokken aan de hallen van Isorex voor de Klaas VTT te Gavere. De voorgaande dagen waren wat minder nat dan in het begin van de week, wat mij dus geruststelde, want een rit als Kruishoutem geweest zag ik niet goed zitten.

We vertrokken rond 8.30. Er was zoals altijd veel volk, wat er voor zorgde dat het in begin wa stroef liep op de kleine strookjes offroad. We moesten normaal een brug te voet omhoog, maar een ommetje met de fiets maakte dat wij niet moesten afstappen. In het begin was het veel straat, tot in Eke een eerste strook waar een "Held" zich eens wou bewijzen in de modder, maar 5meter verder met zijn bakkes in de morre lag. Wij reden rustig verder, deden een lusje hier, een lusje in Lozer bos en kwamen zo op een strook die niet te doen was om door te rijden. Dan maar van de fiets en lopen...iets wat hier rapper ging dan fietsen.

Op de bevoorrading nog een oude bekende van in de voorjaarklassiekers opgepikt en met zijn vijfen zijn we dan verder gereden. Nog een "loop"strook overwonnen, nog enkele kleine paatjes, wat kasseibanen en na 48km waren we terug in Gavere waar ons de lekkere Ename stond te wachten. Ename afgewisseld met de nodige grappen...meer moet een mens niet hebben.

uw reporter van dienst
David

ps: Jeroen viel 1 maal, dus kwam terug dichter in de stand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.