zondag 21 september 2008

Zon 21-9-2008: Deinze - Nevele - Kanegem - Schuiferskapelle - Dentergem - Deinze

Hmm, een lekkere frisse zonnige zondagmorgen. En Kodiedag vandaag !

Het zit niet mee. De eerste echte kennismaking met Merijenniezere voor Kodie en de grootste hoop is niet daar. Enkele zijn naar Oudenaarde (misschien lezen we daar wel wat van), er zit er eentje aan Zee met zijn mini-voetbalploeg en er zit er enen op ... 't WC. Maar ik was er hé, Kodie.

Van aan Grammenebrug in Machelen vertrokken, reden we richting Deinze. De Kromme brug over en op naar Nevele. Daar de voetgangersbrug over en zo naar Poesele. Van daar uit naar Poeke en Kanegem. Daarna dwars door Ruiselede en vervolgens noordwaarts tot juist voor Doomkerke. Zo kwamen we zo ongeveer halfweg de rit en moest er teruggekeerd worden. Afzakken deden we via Schuiferskapelle en Tielt en ... de Poelberg.

We reden aan een mooi tempo in zeer zonnig weer dat toch zeer fris bleef aanvoelen. Normaal klimt de temperatuur naarmate de voormiddag vordert en de zon er zijn deel in heeft kunnen hebben. Vandaag echter had ik echt niet de indruk.

Tijdens de rit konden we, ondanks ons redelijk tempo, nog aardig wat woorden wisselen. Het werd met andere woorden een zeer aangename kennismaking. Bedankt voor 't gezelschap, Kodie en kom maar alle weken mee.

De knooppunten die we volgden brachten weer enkele fantastische vergezichten op onze netvliezen. Onder meer dat maakt van het fietsen zo'n fantastische bezigheid. En ohja, ook de gebruikelijke portie kiezeltjes waren er ook weer bij (zo'n 200 meter ongeveer). Die knooppunten toch hé.

Tot de volgende !

Ohja: de knoopjes voor zij die ons willen nadoen: 82 - 80 - 2 - 3 - 4 - 95 - 91 - 93 - 94 - 49 - 99 - 15 - 9 - 8 - 10 - 49 - 43 - 44 - 40 - 41 - 42 - 37 - 46 - 47 - 52 - 51 - 4 - 3 - 5 - 94 - 86.

3 opmerkingen:

  1. Was een uiterst aangename rit. Bedankt voor het gezelschap Eddy.

    Opnieuw een mooi verslag van een mooie rit op een levendige site.

    Mvg Kodie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Juw,

    lijkt me wel schoon ritje voor in de winter nog een keer te rijden!!
    Kodie welkom!!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.