donderdag 7 februari 2008

Sites van ...

Hierbij een lijstje van sites met wat duiding erbij van mensen die ons pas gekruist hebben, van collega fietsers, ...
(wil je er uw site ook op, stuur die naar merijenniezere@gmail.com)

Sven Mallezie
Website van Sven, die soms al eens met ons mee komt.
Sven is iemand die op hoog niveau sport. Als je je neus al aan het venster stak (of meer nog) op een Belgisch kampioenschap, dan ...
Bezige bij Sven fietst, maar schaatsen en skeeleren zijn de sporten waar Sven zijn grootste klemtoon zet.

De Leierenners
Website van een wielertoeristenclub uit Zulte.
Echter niet zomaar een WTC hé. De Leierenners is de club die zich jaarlijks met volle moed achter de organisatie zet van de Rit van de gouverneur, een prachtorganisatie die elke wielertoerist toch moet meebeleven. Niet meedoen is geen optie !
Merijenniezere en De Leierenners hebben al eens van gedachten gewisseld en een link op elkaars website is een zeer kleine en zeer geapprecieerde moeite.
Alle succes, Leierenners !

Wouter De Ruyck
Wouter is nogal computer-minded. Geef hem een PC, een internetverbinding en wat je wil gerealiseerd zien, en hij maakt je wel een dot van een website. Php links, mysql rechts, ... enfin.
Fietsen ... wel dat doet hij genoeg. Brugge - Mont Ventoux, Marmotte, Dolomietenmarathon, ...
De live tracking is ook een schoon ding. Enfin, je ziet het wel op zijn site.

Stijn Oppeel
Stijn is onze kameraad uit Wontergem, die voor het eerst met ons meereed tijdens een vrieskoude winterse zondagmorgen. Hij had toen pas zijn nieuwe fiets.
Ondertussen is aangesloten bij KVC Deinze en staat hij al mooi zijn mannetje in de wielerwedstrijden waaraan hij deelneemt. By the way, ik werd op zijn site verwelkomt door Queen met "Bycicle".
Veel succes, Stijn !

Wielercomité Eeklo
Wielercomité Eeklo is de WTC-club waar onder andere Marc Mallezie actief lid van is. Marc is de vader van Sven Mallezie, die toch al geregeld met Merijenniezere meekwam.
Het aangenaam bendeke verdroeg ons gezelschap op een zondagmorgen waarin op aangename wijze ettelijke kilometers werden gemalen. Hoe dat ging lees je hier.

Patrick Bauters
Patrick is een Deinse stadsgenoot die redelijk wat affietst. Hij maakt al eens een lange fietsreis en schrijft daar het verslag van neer in zijn blog.
Hij komt ooit nog wel eens mee met Merijenniezere, die hij heeft ontcijferd met zijn gezel tijdens de bevoorrading in de brouwerij Roman te Mater tijdens de Peter Van Petegem Classic 2009. Me ... Me ... Merijen.... rijen... nie... zere... Merijenniezere.
Tellen kan hij ook goed, hé Patrick ? ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.