dinsdag 1 april 2014

Zat 12-04-2014 : wie wil écht MeRijenNieZere-n op de klassieker van het goede doel ?

Wie wil met mij echt MeRijenNieZere-n op zaterdag 12 april aanstaande hier in Zulte op de klassieker van het goede doel ?

Mij om het even : de 100 of de 150 km, maar ik denk eerder van de 100 te doen zodat ik de zondag nog present kan tekenen voor de clubrit.

Stel maar iets voor.

6 opmerkingen:

  1. Hey Eddy, ik zou graag meerijden maar ik heb een vergadering op het werk die dag, k zal nog eens vragen aan mijn baas of ik daar echt bij moet zijn... k hou je op de hoogte :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De rit van het goede doel stond en staat ook met stip aangeduid ; ik was sowieso van plan die te rijden ! Ik moet wel nog eerst klein beetje werken die ochtend, maar regel het zo dat ik om 10h stop, dus vertrekken tegen bvb 10h45
    Ik zou de rit van 100km rijden, want ik wil ergens tussen 14 en 15h terug thuis geraken, om nog iets aan mijn dag buiten het fietsen te hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik rij die meestal (100km) in de namiddag. Kan wel niks op voorhand plannen,hangt beetje af met wat ik die dag te doen heb van werk.tLeven van ne zelfstandigen zeker?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. als niet regent rij ik de 150 km met de easy-riders

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey iedereen even laten weten dat ik de klassieker van het goed doel niet kan meerijden zaterdag, ik kan er niet tussenuit ik moet werken tot 's middags.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik ga jammer genoeg moeten afzeggen ; ik heb nog teveel last van een deftig vallingske. Sorry maar geen rit van het goede doel voor mij dit jaar.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.