woensdag 30 september 2009

Woe 23-09-2009: nog een woensdagritje ...

... dit zal zo stilaan één van de laatste "georganiseerde" woensdagavondritjes zijn geweest. De donkere tijden staan weer voor de deur. Het wordt stilaan te donker. Binnenkort staan deze tochtjes niet meer op de Merijenniezere-agenda.

Wat weer niet wil zeggen dat er op woensdagavond totaal niet meer zal gereden maar daarover later wel meer.

Vandaag was er wat motregen bij eigenlijk wel aangename temperaturen, zonder veel wind. Eigenlijk best aangenaam om in te fietsen. En zo dachten er nog over ! Daarmee dat Dieter, Scallie, Maarten, Philip en ikzelf van de partij waren voor het woensdagse ritje.
Philip moest normaal werken, maar toch wilde hij de woensdagversie van Merijenniezere eens meemaken.

Al waar rijden we ? Wel rij maar zei ik tegen Maarten en Scallie. Als het niet goed is zal ik wel roepen. En door dat dan links en rechts eens te doen, stonden we weer relatief snel aan de voet van Poelberg in Tielt.

Erop en erover om zo dan weer via Kanegem naar Vinkt te vervolgen. En in Vinkt, zijn we dit keer tot in Nevele meegereden met Maarten, zodat hij niet al te lang alleem moest rijden.
In Nevele zijn we de voetgangersbrug over gegaan om onmiddellijk daarna onze weg te vervolgen; wij met vier naar Deinze, Maarten de andere kant op naar huis.

Langs de vaart was het al behoorlijk donker. Bijna aan het rijden op den tast ;)
In Deinze nog meegereden richting Kruishoutem om ook onze Scallie wat tijd te gunnen hé. Dan via de afdaling van de Col du Point de vue naar Machelen te gaan ... Zo kwamen Dieter en ikzelf aan de groeneweg in Machelen. Een punt van waar wij ook elk onze wegen namen.

Het heeft weer deugd gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.