zaterdag 5 september 2009

Woe 02-09-09: een ritje à l'improviste

Woensdagavond. De week is weer in twee gebeten. Er zijn hier in onze site dit seizoen nog maar weinig verslagen verschenen van onze woensdagavondritjes.

Ten opzichte van de zondagritten zijn ze iets korter, meestal een ietsje rustiger en zijn er minder aanwezigen. Maar dat kan de pret van zij die er wel zeker niet drukken.

Daags na de eerste schooldag waren we met vier man op pad: Dirk, Jeroen, ikzelf en ... voor het eerst Maarten uit Landegem N.B. Een aangename kennismaking was dat. Maarten had ons ontdekt op het grote wijde web en me aangeschreven. Of hij mee mocht. Natuurlijk mocht dat. Alleen was er dan de verlofperiode en zodoende is het pas woensdag voor het eerst gelukt. Hopelijk niet voor het laatst, hé, Maarten.

Langs waar we zouden rijden ? Niemand die eigenlijk een goed idee had. Dan maar à l'improviste langs het water naar Zulte, zo naar Oeselgem om dan naar Tielt te rijden en de mooie Poelberg te nemen met schitterende molen.

In Tielt een paar vitrines van Fietsenzaken gaan bekijken; niet zozeer voor die vitrines natuurlijk, maar wel voor wat erin stond hé. Dirk is stilaan op zoek hé.

Vanuit Tielt ging het al over Kanegem naar Vinkt, waar Maarten ons verliet om de kortste weg naar Landegem te nemen. Het begon inderdaad al snel donker te worden om deze bewolkte dag. We zullen zo stilaan de lichtjes weer moeten bovenhalen :(.

In elk geval weer een leuk ritje. Ik zou zeggen: tot de volgende hé.

Voor de Merijenniezere's: komende zondag in Machelen is er de Parochianenkoers waar onze Andy en Jeroen weer tot de deelnemers behoren. Met zijn allen op post om ze aan te moedigen hé.

2 opmerkingen:

  1. ik kom zeker kijken naar de parochianenkoers! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bij leven en welzijn ben ik woensdag weer van de partij. En ook de innergetic pijl en de safety jogger classic staan al genoteerd in de agenda.

    Maarten

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.