dinsdag 16 oktober 2012

Mini Ronde van België door MeRijenNieZere in 2013

Afgelopen zondag was het verkiezingszondag.  Mede daardoor was het moeilijk om een mooie rit te maken en ... de ledenvergadering diende ook nog te gebeuren.

Het was met andere woorden geknipt om er een mooie ledenvergadering van te maken.  We waren te gast in Markt 28 te Waregem waar we op uitstekende wijze de diavoorstelling konden projecteren die de ledenvergadering begeleidde.  Een groot aantal punten werden besproken en het verslag daarvan staat voor de leden reeds op intranet.  Misschien ook een motief om lid te worden.



Maar tijdens de ledenvergadering stelde het bestuur zijn project voor 2013 voor, nl. de mini Ronde Van België

In 4 etappes maken we een mini Ronde van Belgie :

  • Zulte - Walcourt
  • Walcourt - Tongeren  (via Dinant en Hoei)
  • Tongeren - Lier
  • Lier - Zulte
Met 3 overnachtingen waar we avondmaal en ontbijt krijgen, denken we op 1, 2, 3 en 4 mei 2013 een andere maar schitterende ervaring te hebben.  Het zal in elk geval anders rijden zijn, wanneer je weet dat je 's anderendaags weer meer dan 100 km in het zadel moet, zal het zaak zijn van aangepast te fietsen, denken wij.

In elk geval stellen we deze ervaring ook open voor niet-leden.  Heeft u interesse, en heb je verdere vragen contacteer dan Merijenniezere@gmail.com of schrijf je meteen in op de wachtlijst.  Leden hebben uiteraard voorrang, en dus komen niet-leden op een soort wachtlijst te staan.  Tegen 15 december is alles definitief.

Kom gerust mee.  Hou er wel rekening mee dat er een maximum aantal deelnemers is van 10 personen.

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.