donderdag 9 september 2010

Parochianenkoers Machelen

Zoals de voorbije jaren het geval stonden ook nu enkele deelnemers van Merijenniezere aan de start van deze koers voor Machelnaars. Andy, Jeroen, Sven en Kristof namen de start.

Op het nieuwe parkoers werd eerst een rondje op het gemak gereden zodanig iedereen het parkoers kon leren kennen.  Daarna was het direct koers, Sven waagde zijn kans.  Reed een ronde of 2 alleen op kop, maar verder dan 15 seconden kon gij niet wegrijden.  Wijselijk besloot Sven dan maar terug te wachten op het peloton. 

Een ronde later waren het dan Jeroen en Kristof die alleen voor onze neus voorbij reden.  Echter deze aanval zou ook niet ver dragen.  Telkens wij het peloton zagen passeren, toch 2maal per ronde, zat alles samen.  Even was het schrikken voor de renners toen er een valpartij was in ronde 6.  Onze renners kwamen er goed van af, enkele andere moesten jammer genoeg de wedstrijd staken.

Toch kwam er nog wat actie, Sven en Andy waagden hun kans, maar even later was alles terug samen.  Het peloton was zich aan het opmaken voor een nieuwe – jaarlijkse?? – massaspurt. 

We zagen het peloton van ver komen, de Merijenniezeres duidelijk op kop, oei oei, Jeroen te vroeg op kop, Andy kwam ook sterk opzetten maar het was de winnaar van vorig jaar Sven die opnieuw de snelste was het van het pak.  Één, twee en drie dus voor Merijenniezere, en dit voor de deur van onze sponsor.  Kristof eindigde in het peloton na een sterke wedstrijd.

 

David

 

1 opmerking:

  1. Ja te vroeg op kop met Sven in mijn wiel. Kon niet anders dan in mijn nadeel zijn.
    Volgende keer beter? Of misschien toch altijd tweede? :-)
    Nuja, we zien wel voor volgend jaar!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.