zondag 5 juli 2009

Zon 05-07-09: voor het eerst dit jaar ... de Bereroute

We hebben de bereroute al vaker gereden, maar dit jaar was het vandaag voor het eerst.

We waren met zijn vijven die vandaag paraat waren om onze beenspieren nog eens goed aan de praat te krijgen. Ge kunt natuurlijk ook niet elke week naar de zee fietsen natuurlijk.

Andy maakte vandaag zijn rentree. Hij mocht van zijn arts weer volop fietsen, "zolang hij dat maar niet deed als een halve zot" en hij zou zich in het wiel zetten. Dat beloofde eigenlijk ! Verder waren Dirk, Pascal en Dieter mijn metgezellen.

Ikzelf moest rond een uur of 11 terug thuis kunnen geraken, want er was weer iets te gaan eten ... Zullen we de Berenroute rijden ? Ja, da's goed. Wij hebben nooit lange debatten nodig om te weten waar we naartoe rijden.

Hoe die berenroute in mekaar steekt, zie je in ons eerste verslag van deze route.

Zeer goed gebold hebben we, ... en voor deze die het zich afvraagt ? Nee, hij heeft zijn kopwerk weer met brio uitgevoerd. In die mate zelfs dat er gezegd wordt dat die Dokter zijn gaatjes wel goed dichtgedaan had, want dat hij geen vermogen meer kwijt laat.

Die berenroute heeft het vooral door het vele bochtenwerk enorm lastig, ... maar je komt door een streek waar je niet al te vaak door komt.

't goh, mensen toch, fietsen kan toch zalig zijn hé.
Thanks guy's voor het fijne gezelschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.