maandag 20 oktober 2008

Zon 19-10-2008: eens iets anders, zowel 's morgens als 's avonds.

Het verslag is echter nog niet klaar.

Wegens het vele draaien en keren zal het maken van een kaartje een bijzonder moeilijke klus worden, lijkt mij.
Daarbij komt nog dat ik wegens de fantastische wedstrijd SV Zulte-Waregem vs RSCA Anderlecht nog geen tijd heb gehad eraan te werken.

Maar morgen haal ik dat allemaal in. Zeker weten.
Met de bovenstaande woorden kondigde ik gisterenavond na het duel tussen SV Zulte-Waregem en RSCA Anderlecht, dat door de thuisploeg met 4-0 werd gewonnen, aan dat ik die dag het verslag van de rit van de dag niet had kunnen maken. De eerste 3 reacties van David en Kodie gaan dan ook daarover en over het voetbal.

Toch moet het verslag van de rit van de dag nog komen hé. Het kaartje heb ik gisterenavond nog kunnen maken. Dus nu de rest.

Het was de rit van de return van Peter. Peter komt 's winters met ons meerijden. De activiteiten van zijn WTC Thermilux uit Merelbeke zijn immers beëindigd tijdens het winterseizoen. The return of Peter dus.

Naast Peter was ook Andy en Kodie van de partij. Met zijn vieren vertrokken we dus aan Grammenebrug te Machelen. "Eens richting Ruiselede ?", vroeg Andy. Welja, klonk het in koor.
Weg waren we. Voor een mooie tocht in een totaal andere richting dan we normaal gewend waren.
Klik op de kaart voor een grotere weergave en mogelijkheden.

Zo ontdekten we weer andere landschappen, andere dorpspleinen en kerktorens. Mooie landschappen waar we nog maar weinig door hadden gefietst.

Het tempo was mooi, maar toch moest ik hier en daar eens op de rem gaan staan. We hadden immers afgesproken om tijdens de winterperiode kalmer aan te rijden. Maar bij sommige beestjes is de aard er niet naar hé, de zinssnede "de aard van het beestje indachtig". Hihi.

Met de lus rond Baarle, waren we dicht bij Peter's huis maar het was veel te vroeg voor hem om al naar huis te gaan. Hij zou niet binnen mogen van zijn vrouw.

Anyway, nog redelijk wat gekronkeld om uiteindelijk terug in Deinze te arriveren.

Bedankt gasten voor de rit. Wist ik veel dat deze mooie rit de voorbode was van een mooie voetbalwedstrijd 's avonds.

Tot volgende week, maar dan met de afwezigen van vandaag. Trouwens, volgende week prutsen we weer aan ons uurwerk, kwestie van de wintertijd. Dus ook ons afspraakuur is gewijzigd. Let op hé !

6 opmerkingen:

  1. fantastisch vondek dienen nu toch ook weeral niet...ANDERLECHT GROTE DUTSEN!!! Zullen wij wel betalen en dan zo'n prestatie krijgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anderlecht verloren, Club Brugge gewonnen. Wordt het geen tijd om eens mooie foto op uw msn te plaatsen David? hehe

    Mvg kodie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ja, wij hebben verdiend verloren, andere ploegen winnen onverdiend!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Volgende zondag zal ik normaal gezien weer van de partij zijn. Eergisteren wat rust genomen (wat wel eens nodig was denk ik).
    Nu terug bezig met het opladen van de batterijen en misschien ook wel de motivatie.

    De afspraak was om niet sneller te rijden dan 30km/u. Dus daar moeten we ons nu aan houden hé. Waarom maken we anders afspraken?
    Ja, tenzij we in afdaling zijn of wind in de rug hebben natuurlijk! :-)

    PS: Filip Joos zei gisteren op radio dat Anderlecht verschrikkelijk slecht gespeeld heeft en Zulte-Waregem bijzonder goed... Een kenner heeft gesproken! :-)

    grtz

    BeantwoordenVerwijderen
  5. We gaan nie overdrijven é want vraag het aan peter, we hebben maximum 2 km 34 gereden.
    Als we naar ons gemiddelde kijken hebben we iets meer dan 29.1

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nee, overdrijven hoeft idd niet, en 29.1 gem zal zelfs wat overdreven zijn volgens Oevelerijenme.

    Maar discussiëren over cijfertjes gaan we niet doen. We gaan ons simpelweg houden aan wat we overeenkwamen. Niet meer, niet minder.

    Voadre zal d'er wel op letten, en laten we allemaal een beetje het oog op ons kilometriekske houden, dan moet voadre zelfs da niet doen.

    Tot de volgende hé.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.