maandag 22 februari 2016

Update kalender

Beste medefietsers van Merijenniezere.

De rittenmakers, Michael en David willen wat info geven over de komende ritten die op de kalender staan:

Omloop Het Nieuwsblad achterna
De profs zijn er aan begonnen dus mogen wij ook er ook echt aan beginnen.  Vele van ons doen de Ronde van Vlaanderen cyclo, de eerste kennismaking met de kasseien dit jaar is een feit.
Diegene die geen kasseien willen doen, kom gerust mee, je kan altijd een stukje rond rijden.

De Bellegemse Hoogvlakten
Na 2 wat zwaardere ritten nu een "rustiger" ritje, alhoewel, daar in de hoogvlakten kan het ook serieus waaien en afzien zijn.

Molens van de Zwalmstreek
Op zoek naar de molens, dit kunnen watermolens of windmolens zijn.  Ook enkel hellingen in de Zwalm verwerken we in de rit.

Muur van Geraardsbergen
Hier zouden we graag wat vroeger vertrekken omdat dit een lange rit zal zijn.  De Muur is het keerpunt maar onderweg zullen we ook hellingen tegen komen.

Ode aan Eddy double U
De titel zegt genoeg, we gaan deze man gaan eren in zijn streek! Een vlakke rit na E3 prijs op zaterdag en maandag feestdag dus ook een ritje

Pays de collines
Bijna een traditie om op paasmaandag naar die streek te rijden.  Vertrek om 8u, ideaal om nog eens diep te gaan met de Ronde van Vlaanderen cyclo op zaterdag.

Ronde van Vlaanderen
Hier kunnen we echt al van traditie spreken, we doen een stuk van het vlakker parkoers.  Waar en hoe moeten we nog bekeken

Parijs Roubaix
Wie Ronde van Vlaanderen zegt, zegt ook Parijs Roubaix.  We gaan op zoek naar enkele kasseistroken, misschien vinden we wel een nieuwe strook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.