zondag 2 november 2014

Eigen Strava club?


Wordt het niet stilaan tijd dat MRNZ zich ook aanmeldt op Strava? Ja, we hebben een mooie website, een eigen Facebook-groep en indiviudeel zitten de meeste leden op Strava. Maar een eigen Strava-club? Nee, die bestaat nog niet. Als Benjamin onder de MRNZ-leden (zowel qua leeftijd, duur lidmaatschap als absoluut wattage-vermogen) is het ongetwijfeld niet aan mij om hierin het initiatief te nemen. Maar ik zou een MRNZ-club absoluut toejuichen op Strava! Dus driewerf hoera aan de m/v die hierin wel het voortouw zou nemen :-)

Meer info: link

18 opmerkingen:

  1. ik ben geen strava kenner ... hoe zit dat dan in zijn werk ? wat is het nut van een groep ? ? licht mij eens in

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dan kan je filteren op enkel de leden van de groep voor de tijden van segmenten bvb. Je kan ook een leaderboard zien van het aantal gereden km / week etc, ...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. is aangemaakt! Enkel toegankelijk voor leden eh

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ondertussen de meeste (denk ik) al een invite gestuurd...voorlopig is op prive...zou dit zou willen houden!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Niks gekregen maar wel aanvraag gedaan op strava.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. k weet niet of ik daar ga mee beginnen. Ik geraak er nu al niet regelmatig genoeg toe om mijn ritten op connect.garmin.com te zetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ik heb ondertussen geaccepteerd. binnen het bestuur zijn we (tussen ons ge2en hé... gezien we slechts met 2 overschieten...) al aan het pingpongen hoe we met deze nieuwe tool overweg kunnen. Beiden in het bestuur geen strava gebruiker, dus niet meteen kenners, maar zeggen nooit neen tegen evolutie. Als er maar geen REVOLUTIE van komt hé gasten : merijenniezere moet (zeker in het licht van de reacties op de rit van gisteren) niet evolueren naar een competitief ingestelde bende fietsers, maar kom een beetje animo in de groep kan nooit geen kwaad ! We komen hierop terug met een plan voor Merijenniezere !!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Strava is just for fun eh Michael! Enfin, bij mij toch :-p

      Verwijderen
    2. Iedereen is trouwens "admin" dus iedereen kan doen wat ie wil...is gewoon plezant dat je kan zie wat gereden eeft...en onderling (zoals Vincent zei) kan vergelijken met enkel mrnz leden

      Verwijderen
  8. Zou Pieter-Jan bijvoorbeeld geen zin hebben om zich op te werpen als VERANTWOORDELIJKE voor de Strava groep ? Zodat wij vanuit het bestuur een aanspreekpunt hebben om dingen die daarop te zien zijn en gebeuren wat te kunnen evalueren en helpen meesturen ?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk initiatief, ben lid!
    Strava hoeft ook niet altijd competitief naar anderen toe te zijn, maar is soms ook interessant om te zien waar je zelf staat naargelang van een bepaalde tijd op een bepaalde helling tov andere keren dat je die opgereden hebt (als is het natuurlijk ook relatief, weersafhankelijk en afhankelijk van wat je al in de benen hebt van km's of andere hellingen die dag...)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk om zien dat het voorstel zo snel een gevolg heeft gekregen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoe zit dat hier nu mee ? Kunnen we dat linken op onze site ? ...

    BeantwoordenVerwijderen
  12. zou moeten lukken om te linken...we bekijken na het weekend wel eens!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.