zondag 12 januari 2014

Zon 5-1-2014: rit naar Merelbeke

Het heeft meer dan een week geduurd om een verslag van de rit naar Merelbeke online te krijgen.

Ik had echt nog teveel werk in voorbereiding van de nieuwjaarsreceptie en bijgevolg deed ik een oproep aan de co-rijders om een verslag te maken.  Echter hun inspiratie bleef droog.

We waren met een mooie groep : David, Dirk, Eric, Vincent, Steve, Gunther, Jonas, Wim, Tom L, Tom VL, Eddy en voor de gelegenheid van Ronse met de auto afgekomen, Wouter.  Met 12 man op pad dus.


We vertrokken langs de vaart naar Deinze, over de markt, over de leiebrug de tolpoortstraat in en ... een lekke band bij Vincent. Terwijl die verholpen werd, keek Dirk zijn ketting na en die was in een toestand geraakt waarbij het niet écht verstandig was om de rit verder mee te rijden.  Dirk draaide dan ook af om dichter bij huis te blijven.

Wij met 11 verder langs het uitgetekende parcours dat zich verder langs binnenwegen door Astene en De Pinte kronkelde.  Daarna langs St Denijs Westrem naar Merelbeke en vandaar in een boog langs Bottelare en Munte naar Gavere. Gavere, Semmerzake.  Semmerzake, Eke.  Eke, Nazareth. En zo via Deinze en de wijk Marolle van Kruishoutem weer naar huis.

Een hele fijne rit in schitterend gezelschap.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.