zaterdag 15 augustus 2009

Verlof 2009 zo goed als voorbij ... of van komkommertijd naar kwamkwammertijd.

De verlofperiode is weer langs geweest. En dat was goed te merken op deze Merijenniezere-webstek. Eén verslag op zes weken doet vermoeden dat hier niet al te veel gefietst werd in onze streken door de onzen, tenzij ...

Maar net als in elke verlofperiode wordt er natuurlijk uitgezwermd in alle windstreken. Nederland, Frankrijk, onze eigen Noordzeekust, ... Overal waren de afgelopen weken Merijenniezere'rs te vinden. Dat zal weer hopen vakantieverhalen opleveren !

Tegelijk straalt dit zich af op de normale werking van dit initiatief. Het leek vrij windstil maar ik heb een nogal stellig geloof dat daar de komende weken weer serieus verandering zal in komen.

De komkommertijd verglijdt naar het verleden en vanaf nu zullen de normale regelmatige ritten wel stilaan hervatten. Trouwens, we zullen er weer met z'n allen moeten van profiteren want de dagen beginnen al in te korten en voor we het weten rijden we weer met lichtjes rond. Dus, tot zeer gauw op de afspraken.

De komende dagen zullen wellicht nog enkele verhalen binnenvallen van tijdens de voorbije verlofperiode. Die zullen met alle plezier hier hun plaats krijgen.

Tot zeer snel hé.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.