maandag 15 september 2014

Etentje

Zondag 14 september was het zover ... het etentje met de clubleden in Markt 28, mijn vrouwke en ik waren eerst maar efkes later kwam Dokter Michael & partner ook binnen. Eerst wat zitten praten aan den toog met Wim en Eddy en dan kwam Den John ook binnen, dan mochten we verder gaan naar binnen dat infeite weer buiten was. Eens buiten was het een binnenvallen van verschillende andere clubleden. Allez laat ons zeggen de sfeer zat er goed in tot Eddy met zijn speech begon.....GRAPJE , we waren in goed gezelschap veel drank en lekker eten dat moet niet meer zijn. Bedankt  en de foto's staan op Facebook van Merijenniezere ik slaag er niet in voor deze hier bij te voegen.

10 opmerkingen:

  1. Dank u wel Tom voor de foto's en het altijd leuke verslag... Toch geen ambities om (als sowieso één van de meest frequente rijders) Reporter van Merijenniezere te worden ? ? Verslagen schrijven en publiceren op site en facebook groep ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee nie echt, maar juist uit interesse .... wa schuift da?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bij merijenniezere is de regel simpel hoor : reporter of voorzitter of secretaris of penningmeester : de bezoldiging is voor iedereen hetzelfde ! of je aan de top van de ladder staat of ergens op een andere trede : iedereen krijgt maandelijks schoon evenveel toegeschoven !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Reacties
    1. we hadden dat wel door hoor, copain

      Verwijderen
    2. mijn antwoord was ook voor te lachen hoor ...

      Verwijderen
    3. en ook dat had ik door. er wordt zo nogal wat afgelachen in onze club hé :-D

      Verwijderen
  5. Tom geeft het hart op de tong! Das altijd leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.