dinsdag 29 oktober 2013

November en December : Wintermodus bij MRNZ


Beste leden,

November en December kloppen op de deur en dat betekent dat we binnen merijenniezere – a bloc VZW overschakelen op wintermodus

We blijven ferm actief bezig hoor met onze vaste wekelijkse zondagfietsactiviteit, aangespijsd met ritten op 1 en 11 november. Maar, we zouden dit graag op een laag pitje van intensiteit afwerken, teneinde iedereen de kans te geven om tijdens de zondagse ritten aan zijn basisuithouding te kunnen werken.

Gedurende november en december staat het volgende op het programma (zie uiteraard ook de kalender) :

Voor de VTT ritten zien wij graag de aankondiging van deelname via de ‘kom ik’ knoppen verschijnen ; uiteraard is er ook de prikker op de website om onder de geïnteresseerde leden vlot te kunnen afspreken ; We stimuleren hierbij nogmaals het gebruik van de site (en bij voorkeur niet facebook) om deftig af te spreken voor de eigen activiteiten.

Voor de koersfietsritten graag dus de afspraak dat we dit aan wintertempo en intensiteit doen.

Voor de spinningsessies en de activiteit op de piste in Gent (cycle for life van Grinta) zullen in de heel nabije toekomst formulieren beschikbaar komen om je deelname hieraan al of niet te bevestigen. Zoals steeds graag sowieso insturen, ook als je niet meekomt. Dit zoals al voordien uitgelegd omdat wij voor deze zondagen afspraken moeten maken met externe instanties en er hiervoor moet gereserveerd en betaald worden.


We hopen op die manier u als lid voldoende te kunnen ‘bezighouden’ , met voor ieder wat wils gedurende deze koersluwe periode. Alvast een goede winter en tegelijk voorbereiding op 2014 toegewenst en… tot ergens op die zondagen hé !



Het bestuur.

1 opmerking:

  1. Als VTT-ritten halen we de klassiekers die we in het verleden toch grotendeels in groep deden nog eens op:

    • 9 november: Astene
    • 11 november: Kruishoutem
    • 30 november: Gavere
    • 26 november: Deinze

    (dankje David voor je input)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.