maandag 25 maart 2013

Zon 24-03-2013: alweer deksels weer !

Voor de zoveelste keer werden onze plannen doorkruist door een prik van Koning winter, die wat velen betreft heel gerust mag aftreden.

Het begint erop te lijken dat we slechts om de 14 dagen een fietsrit doen. Niets is minder waar, maar de veiligheid en de omzichtigheid hebben ook hun rechten.

Na de Verada, zagen ook de organisatoren van de E3-prijs voor wielertoeristen zich genoodzaakt af te gelasten.  Zo goed als tot eind maart heeft het moeten duren eer onze weersvoorspellers er op TV schoorvoetend toe kwamen toe te geven dat het nu toch eigenlijk wel niet meer normaal is.

Voor de verkopers van rollen is het wellicht goed nieuws, want nu verslijten die dingen echt wel sneller dan normaal he.

Alle gekheid op alle stokken der aarde : het moet stoppen. Geef de vogeltjes maar de kans om te fluiten. Met een beetje opwarming van de aarde moet dat lukken.

Intussen werkt het bestuur verder aan zijn komende evenementen:
- komende donderdag, onze eigen versie van de Ronde Van Vlaanderen. Hopelijk is de hierboven vermelde koning ons welgezind ;
- begin mei, onze top of the bill voor 2013, de ronde van Belgie
- 16/6 onze jaarlijkse zeerit
En we vinden nog wel iets waarmee uit de wekelijkse (hopelijl vanaf nu dan) ritten kunnen kunnen stijgen ;)

Tot snel he

Eddy

2 opmerkingen:

  1. geen E3 en voor mij zelfs totaal geen fiets gisteren wegens een zoveelste viruske dat efkes de spieren moest komen platzuigen... vandaag gelukkig al terug wat sterker voor de dag, zodat ik hoop - in afwezigheid van zijne majesteit donderdag - binnen 3dagen vlaanderens mooiste editie merijenniezere te kunnen tot een goed einde brengen

    michael

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tes tijd aan het worden dat ze hierboven hun verwarming keer open zetten ze!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.