maandag 17 september 2012

Zon 16/09/2012 : Ledentocht

Deze morgen , met een nog stralend septemberzonneke , stonden klaar om te ledentocht anno 2012 aan te vatten : Eric, Andy, Eddy, Frik, John, ikzelf en nieuwkomer Peter, die met de auto vanuit De Pinte was afgekomen.

Altijd leuk als er nieuwe fietsers meekomen ! Meer dan welkom Peter!!

Vandaag stond dus op het programma een wat eigenaardig uitgetekende kronkelende rit, waarbij we nooit heel ver van ons vertrek/eindpunt Machelen raakten, omdat we vandaag de adressen van de meest frequent meerijdende leden verbonden tot een rit.

Diegene van de frequente fietsers die uit de boot vielen, is niet aan hen gelegen, maar aan hun woonplaats : ze woonden te ver om in één rit te kunnen meegecombineerd worden ; geen paniek : jullie komen nog aan beurt in een sequel en een slotversie van de ledentocht, ergens in oktober.

Het werd dus een vlakke rit doorheen Machelen, dan richting Deinze, dan de lus tot Eric’s woonplaats, terug om dan Maartens stukje Landegem op te zoeken. Hierna staken we door richting Vinkt waar Geert VDP resideert.
Hierna was het terugkeren via Dentergem richting Zulte, om nog een pak rijders hun overnachtingsplaatsen te passeren, om finaal te eindigen doorheen Olsene (Gunther zijn stek).



Eens iets anders qua rit, voor een september rit wel eens aangenaam.

De tegenwind in het laatste stuk maakte de rit toch terug wat pittiger dan misschien op een computerscherm zou te verwachten zijn. De zon maakte natuurlijk alles goed.

Met dank aan de deelnemers!

Volgende week een Vlaamse Ardennenrit op het programma!!



Tot dan, jammer genoeg zonder jullie verslaggever, ik ben van wacht….



Michael

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.