vrijdag 10 december 2010

Zon 12-12-2010 : Cycle for Life

Van 18 tot en met 24 december organiseert Studio Brussel voor de vijfde keer 'Music For Life': een radiomarathon vanuit Het Glazen Huis (dit jaar op de Groenplaats in Antwerpen) waarbij luisteraars geld bieden om hun favoriete plaat op de radio te horen. Dit jaar vestigt 'Music For Life' de aandacht op het lot van de vele weeskinderen die hun moeder of vader hebben verloren aan AIDS. Met de tweede editie van 'Cycling For Life' op zondag 12 december kan je fietsen om het lot van deze kinderen te verbeteren!

Merijenniezere zet zich hier met veel plezier en enthousiasme mee voor in en komende zondag pisterijden voor deze goede zaak.  Met elf man gaan we twee uur rijden in deze Cycle for Life.

We nemen deze gelegenheid ook te baat om langs deze weg ook al onze lezers hun aandacht op deze manier op de problematiek te vestigen.

Denk er allemaal aan en ... doe er misschien ook iets aan.

Op deze manier zien ook onze sponsors, voor zover ze daar één moment zouden aan twijfelen, dat de groep die zij mee ondersteunen, het hart op de juiste plaats zitten heeft.  En dat mag ook geweten zijn !

Bijgevolg is er zondagvoormiddag geen gewone rit buiten.  Een mens kan nu eenmaal niet op twee plaatsen tegelijk zijn hé.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.