zondag 9 december 2007

Zon 09-12-07: Zwemmen ipv fietsen.

Net als vorige week waren de weerberichten weer zodanig desastreus dat we reeds op zaterdagavond besloten niet te fietsen. Rukwinden tot 80 km/u en veel regen waren voorspeld en gezien hebbend wat we vorige week zagen, besloten we te zwemmen.

Zwembad Palaestra vaarde er wel bij.

Alleen, waren de weervoorspellers er een heel klein beetje naast en zagen we in de heen- en terugrit van en naar het zwembad zelfs de zon en geen regen. Een vloekje ontsnapte onze lippen.

Al bij al was het leuk in het zwembad. Aan het begin waren we heel enthousiast en zwommen we de ene lengte na de andere. Wel 7 aan één stuk, precies echte ! Maar dan wil een mens al eens naar adem snappen, bekomen van de niet-gewone inspanning. En toch ga je er daarna weer voor.

Nog een fietser tegengekomen tegen de rand van het zwembad bij zo'n adempauze. Een fietser ook, die het sop had verkozen boven het winderige weer. Misschien zien we die ook wel eens op onze fietstochten.

Na de babbel met die collega-fietser, trokken we nog enkele baantjes in het perfecte water van de Palaestra, zoals men in Deinze het zwembad noemt.

Nadien, afdrogen, kleren aan en ... naar de cafetaria. Tja, zonder zou heel belachelijk zijn hé.
In de cafetaria kregen we een nootje bij ons bier. Dat was zeker omdat het geen pilsje was.

In elk geval was het zwemmen best genietbaar, maar hopelijk kunnen we volgende week weer gewoon fietsen. Da's waar merijenniezere om draait.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.