zondag 4 november 2012

Zon 4-11-2012 : Naar Semmerzake

De weergoden tonen de laatste tijd wel vrij scherp was deftig herfstweer is.  De bladeren vallen met hopen van de bomen en daar zitten regen en wind voor veel tussen, ... of is het die kanaalrat ?

Opnieuw zijn er redelijk wat MeRijenNieZere'rs die zich lieten afschrikken door de omstandigheden, lijkt me.
Om 8:30 stonden Tom en Koen samen met mij aan de startplaats voor een gps-rit naar Semmerzake.

En eigenlijk hebben we die in toch redelijk behoorlijk weer gereden hé, Tom en Koen ?  Pas toen we bijna in Zulte waren kregen we de eerste regendruppels.


We reden vanmorgen langs de toonzaal van Opel Dhont door de Petegemstraat richting Petegem.  Aan het einde van de stokstormestraat hadden we wel, mede gelet op het cross-seizoen, een stukje offroad.  Niet lang en best wel te doen. We kwamen na de 400 meter offroad uit in de Karreweg.  

Van daar uit ging het naar Lozer.  Daarna naar Ouwegem, Huise, Zingem en een flardje Oudenaarde.  Daar een stukje langs de Schelde om naar Nederzwalm en Meilegem.  Via Dikkelvenne en Gavere reden we naar Semmerzake.

Via Eke en Nazareth reden we naar Astene en Deinze, waar we de Kromme brug zochten om dan naar huis te rijden.

Zeer aangenaam tochtje in fijn gezelschap.  Dat gezelschap mag in grotere getale zijn, we smelten heus niet ;)

1 opmerking:

  1. Was een mooi ritje en in goe compagnie met 3 man sterk ,twee Oost & een West-vlaming. Alleen in de laatste 15 @ 20 min wa regen had dus we gaan nie klagen en zoals ne collega biker zei "De meeste regen valt naast ons" :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.