zondag 25 november 2012

Zon 25-11-2012 : Fietswinkeltocht

Zoals we al een ledentocht deden, was dit keer het thema "Fietswinkel". We maakten een tocht langs de belangrijkste fietswinkels uit onze streek.

Het weer zat écht tegen ... zou je denken ... maar behalve de enorm felle wind was het weer best wel goed hoor. Maar die enorme wind zorgde er wel voor dat er heel veel de fiets niet bestegen.

Resultaat : we waren maar met twee vandaag. Twee beren hé. Tom en Eddy.

In de beginfase werden we naar Deinze geblazen, trappen was zo goed als niet nodig. Daar belandden we in een mum van tijd aan de vitrine van onze sponsor Bike Corner. Met het beeld van de beeldige etalage op het netvlies gebrand reden we door.

Via de Krekelstraat ging het naar Astene en zo verder reden we naar De Pinte en Sint Martens Latem. Dat was meteen ook het laatste zuchtje rugwind waar we konden van genieten.

Verderop was het alsof onze parcoursbouwer het maanden geleden wist dat het fel ging waaien en vanuit welke hoek die wind wel zou komen. Want we keerden trapsgewijs terug. Bitter weinig stukken hadden we waar we écht de wind helemaal pal op kop hadden.

Toch was het verdorie fel duwen hoor.

En ja, we zagen nog redelijk wat fietsvitrines in de streek.

Het was een mooie rit, maar heel fel gekruid met wind, hé Tom ?

Volgende week gaan we eens spinnen, en als je de weermannen en -vrouwen nu hoort zal dat op tijd zijn want zij hebben het over sneeuw voor volgend weekend ... Let's see about that.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.