maandag 19 december 2011

Zon 18/12 : rollentraining @ koekoekstraat

Voor deze winterse zondagmorgen waren de voorspellingen al niet te denderend, en jawel hoor, voor 1x waren ze vrij juist : tegen het startuur 9h was het nog echt duister, koud en vooral : bij momenten wat hagelbuien.

Voeg daarbij de allicht nog gladde wegen en je had een ideale mix om bij het buiten fietsen ofwel ziek thuis te komen, ofwel tgv een valpartij thuis te komen met gehavende fiets of eigen body.


Vandaar… merijenniezere – a bloc is er om toch oplossingen te bieden en de mens sportief bezig te houden, waardoor we een rondvraag deden op zaterdag om de zondagrit nu eens ‘surplace’-end te houden, namelijk op rollen.
Locatie van afspreken was het vélokot van de verslaggever van dienst.

Met den tacx in de prise en de radio daarbij op music for life op volle bak gingen we ervoor : 1h15’ hard labeur, een echte souplesse training afwerkend.

Jeroen, Eddy en ikzelf op vaste tacx rollen, Andy was ook van de partij op losse rollen.
En toen we een halfuurtje bezig waren , kregen we nog een toeschouwer over de vloer ook, zijnde David.

Op die manier hebben we onze voormiddag toch nog fietsend kunnen doorbrengen. Wat mij betreft bij te slecht weer zeker voor herhaling vatbaar!!
Dit vind ik beter dan het zwemmen van vorige jaren. Het blijft meer fietsspecifiek en er is meer communicatie mogelijk dan tijdens het zwemmen…

Michael

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.