woensdag 21 september 2016

Zon 25 sep : Leie en Schelde

Zondag eens de hopelijks rustige rit Leie en Schelde geprogrammeerd... Ik word vrijdag mijn beide ogen gelaserd en mocht het komende weekend aldus geen zware inspanning doen... Een vlak rustig ritje in de wielen van mrnz moet daarbij toch wel nog lukken hé... vandaar deze rit. https://ridewithgps.com/routes/7995258 Kom dus maar allemaal mee, om mij langs alle kanten uit de wind te zetten ;-)

7 opmerkingen:

  1. tja ik vond die web widget knop niet meer op ride with gps...
    dus geen kaartje erbij deze keer , enkel de link

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is het een optie om hem in omgekeerde richting te doen? Ik moet op tijd thuis zijn en dan zou ik ook meekunnen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Yep nog (?) altijd 8h30 vertrek. Rond het winteruur of vanzodra het voor iemand moeilijk wordt in voldoende licht van thuis te starten om er te geraken stappen we over naar 9uur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Maarten: ja hoor! We keren de rit om. Ik kan dat doen in het programma ride with gps : edit en dan reverse route. Nuja, ik navigeer niet op de rit, ik volg gewoon het lijntje, dus ik kan sowieso omkeren op het zicht ook hé. Wordt binnen kwartierke geopereerd aan mijn ogen en het is mijn bedoeling om zondag mee te komen, maar garanderen kan ik dat niet. Nog eens vragen straks aan de dokter en uiteraard ook afwachten hoe mijn ogen effectief zullen zijn tegen zondagmorgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Maarten: ja hoor! We keren de rit om. Ik kan dat doen in het programma ride with gps : edit en dan reverse route. Nuja, ik navigeer niet op de rit, ik volg gewoon het lijntje, dus ik kan sowieso omkeren op het zicht ook hé. Wordt binnen kwartierke geopereerd aan mijn ogen en het is mijn bedoeling om zondag mee te komen, maar garanderen kan ik dat niet. Nog eens vragen straks aan de dokter en uiteraard ook afwachten hoe mijn ogen effectief zullen zijn tegen zondagmorgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. OK, tot zondag en succes met de operatie (

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.