woensdag 16 maart 2016

Zon 20/02 : 8h30 : Muur van Geraardsbergen

Het is ergens een traditie in het voorjaar : een tocht naar de mythische Muur van Geraardsbergen. Klassieker bij merijenniezere, die voor 2016 toch maar weer eens in een vernieuwd kleedje gestoken is hier en daar. Kom maar mee en ontdek her en der nog wat leuke voor- en toemaatjes als hellingen naast de Muur. Met hoe meer we zijn, des te leuker de obligate foto wordt op de Kapelmuur boven.

2 opmerkingen:

  1. ik vind het toch wel jammer dat deze zo vroeg op het jaar geprogrammeerd staat hoor. Puur voor de traditionele foto zou het later plannen (waar het meer en gemakkelijker te verwachten is dat we in korte broek kunnen rijden in volle zon) zeer interessant kunnen zijn. En, ondanks dat ik niet vaak meekwam omdat ik écht géén risico wil nemen en bij slecht weer de fitness voor neem, zijn er toch al veel zondagsritten in het water gevallen voor velen.
    We moeten ook niet àlles gereden hebben vóór de RVV toch ?

    Ik had deze véél liever later gezien. Mijn bescheiden mening hé

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie rit maar ik zou hem later (her)plannen. Als er gemakkelijker meer zonnig weer is. 's Morgens vroeg kunnen we dan ook in korte broek starten. En we kunnen de rit dan écht als uitzonderlijk aanzien en hem starten om 8:00 uur. Het zal dan nog moeilijk zijn om tegen 11:30 terug in Machelen te zijn. Maar als alle andere ritten daarmee ok zijn kan dan uitzonderlijk ook daarop eens uitzondering gemaakt worden. Allez, denk ik he. Enfin, ben ik van overtuigd

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.