donderdag 15 mei 2014

programma komende 2 weken

Beste leden,

 

Nu Zondag staat een rit op het programma richting KAPRIJKE. Na de hoogtemeters in Valkenburg en Pays des Collines van laatst , zoeken we ook nog eens noorderlijk gelegen regionen op in deze dan bijna biljartvlakke rit. Meestal speelt de wind wel goed in die streek… kan dus ook pittig worden !

 

Volgende Zondag is het VERKIEZINGSDAG ! Omdat iedereen wel op een ander moment zijn bolleke wil gaan kleuren, besloten we om dat weekend GEEN rit op het officiële programma te zetten. Spreek wel gerust uiteraard onder de leden afzonderlijk af om een ritje te doen.

 

Ondertussen ook alvast nog eens reclame maken met de ZEERIT die eraan komt op Pinkstermaandag 9 juni ! Hertekend parcours , met halfweg een vlugge spaghetti , in een uitdagende rit van groot volume want rond de 190km.

 

Mag ik bij deze ook nog eens de mogelijkheid onderlijnen dat alle leden gerust een bestemming of een rit mogen insturen die ze wel eens willen zien op het programma komen op zondag! Steve reed zo eens een rit in de Vlaamse Ardennen en vond die dik ok, en stuurde die (via Gunther) door. Jullie hebben die dan (lichtjes hertekend) enkele weken ook gereden op zondag.

 

Groeten

Michael

 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.