maandag 7 januari 2013

Zon 6 jan 2013 : met de beste wensen naar Wingene

Op deze eerste zondag van 2013 was het koppen tellen aan de brug in Machelen, startplaats sinds traditie voor merijenniezere - a bloc.... 16 starters ! Een ongeschreven succes !! Aan iedereen die meekwam en ook aan iedereen die niet meekwam : laat ons een dergelijke groep proberen aan te houden dit jaar.





Het waren
1. David
2. Eric
3. Bruno
4. Tom Van Leerberghe
5. Gunther
6. Jonas
7. Philip
8. Fanny
9. Tom (schoonzoon Philip en Fanny)
10. Tom Schotte
11. Wim Heyerick
12. Steve
13. Vincent
14. Michael
15. Eddy
16. Nick

Een mooi groepke dus, met blijkbaar ook aardig wat fietspotentieel in : snelheid op deze weliswaar vooral vlakke rit toch direct om en bij de 30 en erboven. Gemiddelde tegen het einde van 29 per uur. Mooi gereden, schoon tempo, niet zot gedaan en ook veilig overal overgestoken.

Het werd zoals gezegd qua profiel een 'inrijdertje' voor 2013, met het opzoeken van vlakke binnenwegen richting Wingene.

In de terugweg via Tielt en Meulebeke ietwat grotere wegen, wat ook aangenaam is met dergelijk grotere groep, want we mochten op de rijweg rijden, mooi 2 per 2.

Op die manier kwam iedereen tevreden terug in Machelen, weliswaar met een kilootje modder op de fiets en eigen lijf, want de wegen lagen er behoorlijk vuil bij.

Volgende week nieuwe afspraak voor een tweede opwarmertje, hopelijks terug met een dergelijk schone opkomst !
Voor het traject, zie de kalender !


Michael

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.